Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Maak komaf met dat gebrek aan zelfvertrouwen of dat ene complex...

...met uw expert in esthetische en plastische chirurgie in Limburg! Ga voor een oplossing op maat volledig aangepast aan uw fysieke en mentale behoeften. We bieden kwaliteit en klantgerichtheid in één!

Plastisch

Onze plastische chirurgie in Limburg is dé manier bij uitstek om uw lichaam opnieuw te laten stralen in al haar pracht en praal. Kankers, ongevallen, brandwonden, geboorteafwijkingen en ga zo maar verder: ze komen allemaal ongewenst voor, onze behandeling op maat des te meer gewenst!

Esthetisch

Bent u ontevreden met een bepaald lichaamsdeel? Uw buik, uw armen, uw gelaat, uw benen of uw billen? Of heeft u een laag zelfbeeld? Een kleine ingreep kan dan al grote veranderingen teweeg brengen in uw leven! Onze esthetische chirurgie in Limburg is alvast de eerste aanzet!

Bodytite

Een jaartje ouder worden we allemaal. We blijven nu eenmaal helaas niet voor eeuwig jong! Ook hebben we allemaal wel een vetophopingetje hier en daar of een complex waar we maar niet overheen geraken. De oplossing? Onze bodytite: een liposuctie en huidverstrakking in één keer!
Specialiteiten

Clinica d’Oro: uw expert in plastische chirurgie in Limburg

Welkom op de site van Clinica d’Oro. Bent u op onze site terechtgekomen, dan bent u vast en zeker op zoek naar een respectabele dokter, gespecialiseerd in plastische chirurgie in Limburg. Wel, u kunt uw zoektocht stopzetten, want bij ons bent u aan het goede adres en is uw lichaam in goede handen. Aan de hand van een aangenaam en persoonlijk kennismakingsgesprek met de dokter zelf persoon, wordt de meest geschikte behandeling voor u vastgesteld.

Eender welke ingreep u dient te ondergaan, ons team is gespecialiseerd in tal van plastische behandelingen. Of het nu gaan om een reconstructie of een prothese, u bent steevast gegarandeerd van het allerbeste resultaat. Hoe komt het dat we hier zo zeker van zijn? Omdat we vooraf zowel uw fysieke als mentale situatie onder de loep nemen en tezamen uw wensen en behoeften uitvoerig bespreken. Het is immers alleen op deze manier dat uw expert in plastische chirurgie in Limburg u kan geven waarnaar u op zoek bent: een natuurlijke look, zonder teleurstellingen achteraf. Jan Vermeylen is immers gecertificeerd en gediplomeerd als geen ander. Zo heeft hij in juli 2014 bovendien ook een paper gepresenteerd in Edinburgh voor de Europese Vereniginig van Plastisch chirurgen - ESPRAS - over een door hem zelf ontwikkelde techniek voor borstreductie, de The VERSO breastreduction. In september 2014werd deze paper opnieuw voorgesteld op het wereldcongres voor plastisch chirurgen in Rio de Janeiro, ISAPS.

Dr. Vermeylen behaalde zijn diploma in de geneeskunde in 1984 aan de K.U.L. Hij behaalde zijn diploma als Plastisch en Reconstructief chirurg in 1990. Ondertussen heeft Dr. Vermeylen dus 25 jaar ervaring en heeft hij meer dan 22000 ingrepen bij meer dan 16000 patienten verricht. Hij heeft ook verschillende internationale publicaties en is een internationaal spreker op congressen van Plastische heelkunde.
Door de aanwezigheid van zowel chirurgische als niet chirurgische therapieen kunnen wij steeds samen met de patient de meest optimale behandeling uitkiezen.

Plastische chirurgie in Limburg met een natuurlijke look

De praktijk van Clinica d’Oro staat voor het verstrekken van kwalitatieve, heelkundige zorgen en dit in combinatie met een hoogwaardige klantgerichtheid. Enerzijds staan we in voor de herstelling van de vorm en de functie van het lichaamsdeel in kwestie, anderzijds voor een gedetailleerde briefing van de te ondergane operatie. Bent u dus op zoek naar een partner in plastische chirurgie in Limburg? Dan bent u bij ons gegarandeerd van een totaalpakket bij eender welke ingreep.

Bovendien bent u bij ons, zoals eerder gezegd, zeker van het gewenste resultaat. Ons team van vakkundige medewerkers streeft immers altijd naar een zo natuurlijk ogende oplossing met een minimum aan littekens en andere tekenen van de heelkundige ingreep. Onze plastische chirurgie in Limburg staat in voor uw goed gevoel en dus ook voor een mooie, fysieke uitkomst. Kwaliteit en het allerbeste voor uw welzijn: de belangrijkste pijlers bij elke behandeling!

Heeft u nog vragen over onze mogelijke behandelingen, onze werking of onze prijzen? Dan kunt u ons te allen tijde bereiken. U kunt ons steeds contacteren via het telefoonnummer +32 14416689 of via het e-mailadres clinicadoro2411@gmail.com. Onze medewerkers maken graag een afspraak om u zo spoedig mogelijk persoonlijk te mogen ontmoeten. Clinica d’Oro, uw expert in plastische chirurgie in Limburg, ziet alvast een eerste kennismaking tegemoet!

Ontvang 5 gratis tips ter voorkoming van oogwallen :© 2014-2017 Clinica d´Oro
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
Onze regio's
Contacteer ons
Clinica d´Oro
Vogelzang 3b11
2300 Turnhout
Tel.: +32 14416689
Contacteer ons